Bayramı buruk kutluyoruz

Bayramı buruk kutluyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenlendi. Parti binasında düzenlenen program geniş katılımla gerçekleşti.

MANEVİ MUTLULUĞUN İÇERİSİNDEYİZ

Ramazan Bayramı?nın ikinci günü Milliyetçi Hareket Partisi?nde bayramlaşma merasimi düzenlendi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il binasında düzenlenen bayramlaşma törenine İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer başta olmak üzere, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve çok sayıda partili katıldı. Katılımın yüksek olduğu bayramlaşma merasiminde konuşan İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer tüm Kırıkkale halkının Ramazan Bayramını kutladı.


BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ 

Düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşma yapan Başkan Göçer, ?Bir ay boyunca cenabı Allah?ın rızasını kazanmak rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra bayram günlerine kavuşmanın manevi mutluğu içersindeyiz. Bayram günleri küskünlüklerin, dargınlıkların bitti birlik ve beraberliğin oluşmasına vesile olan mübarek günlerdir? dedi.
Ülkemiz bu ramazan ayını buruk ve üzüntülü bir şekilde idrak etmiştir. Çünkü mübarek Ramazan ayını kana bulayan vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine hedef alan hain PKK terör örgütü taralından saldırılar düzenlenmiş ve toprağa düşen Şehitlerimizle yüreklerimiz yanmıştır? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ