Bayramda şehit aileleri unutulmadı

Bayramda şehit aileleri unutulmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve dernek yöneticileri Vali Ali Kolat'ı evlerinde ziyaret etti. Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Vali Kolat, şehit aileleri ile sohbet ederek onların istekler

GENİŞ KATILIM OLDU

Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve dernek yöneticileri Vali Ali Kolat’ı evinde ziyaret ederek bayramlaştı. Ziyarette Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ın eşi Ebru Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek’in eşi Hatice Gerek ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal’ın eşi Şengül Öcal katıldılar. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bülent Pişi’de bulundu.

 

MANEVİ DESTEK VERİYORUZ

Şehitlerimizden, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canavar’ın ailesi, Şehit Binbaşı Erhan Dikmen’in ailesi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Suat Yalçın’ın ailesi ve Şehit Bkm.Onb. Ahmet Sandalcı’nın ailesi evlerinde ziyaret edilerek bayramlaşıldı. Şehit ailelerine manevi destek verildi, acıları paylaşıldı, bir kez daha anıldı.

Kendilerine verilen moral desteğinden dolayı Hanımefendilere teşekkür ederken Şehit aileleri, Her fırsata acılarımızı paylaşan ve desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Valimiz olmak üzere yanımızda olan herkese ziyaretiniz vesilesi ile bir kez daha teşekkür ediyoruz dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü