Bayramda fazla mesai yaptılar

Bayramda fazla mesai yaptılar

Kırıkkale?de berberler ve bayan kuaförleri bayram günlerindeki yoğunluk nedeni ile fazla mesai yaptı. Bayram arifesinde ve sonrasında bayan kuaförleri ve berberler tıklım tıklım doldu.

MÜŞTERİLERİN YOĞUN İLGİSİ

Bayramlarda kılık kıyafetlerine özen gösteren vatandaşların ilk uğrak yerleri berberler ve kuaförler oluyor. Yine her bayram olduğu gibi bu bayramda da kuaförler ve berberler fazla mesai yaptı. İşlerin gayet iyi olduğunu ve bayram günlerinde kuaförlerin doluluk oranlarının arttığını belirten esnaflar yaptıkları açıklamada, ?Bayram dolayısıyla müşteri yoğunluğu artan berber ve gece geç saatlere kadar açık kalırken, müşteri sayısı da normal günlere göre bir hayli arttı? dediler.

ÖNEMLİ KAZANÇ SAĞLADIK

Arife günü özellikle il dışında çalışanlar, ailelerinin yanına döndükleri için evlerine gitmeden önce saç sakal tıraşı olup gittiklerini ifade eden kuaförler ?Bayram öncesi normal günlerde ettiğimiz tıraşın 5-6 kat fazlasını yapıyoruz. Berberler olarak fazla yoruluyoruz fakat kazancımız da iyi olduğu için, yorgunluğumuza değiyor. Bayramlarda normal günlerde kazanamadığımız paraları kazanıyoruz. Bu da bayram bereketi olsa gerek ?diye konuştular.

24 SAAT HİZMET VERDİLER

?Bayrama sayılı günler kala vatandaşlarımız şimdiden saç tıraşı olmaya başladı. Her bayramdan 1?2 hafta önce yoğunluk başlıyor. Bizler de bu yoğunluğu atlatabilmek için gece geç saatlere kadar salonumuzu açık tutuyoruz. Müşterilerimizin memnuiyeti için çalışmalar yaparak onlara en iyi saçı yapmak için gayret gösteriyoruz? dediler.  Bayan kuaförü esnafı ise, gece geç saatlere kadar kuaförlerinin açık kaldığını söylediler. Kırıkkale?nin en ünlü bayan kuaförü salonları ise dükkânlarını hiç kapatmadan 24 saat aralıksız hizmet verdi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım