BAYRAMDA EMNİYETTEYİZ

BAYRAMDA EMNİYETTEYİZ

Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ramazan Bayramı öncesi alınan tedbirlerle ilgili basın açıklaması yaptı. Tatile gideceklerin mutlaka bazı kurallara uyması gerektiğini vurgulayan kartal, evlerin savunmasız bırakılmasının hırsıza davetiye çıkardığını da hatırl

GÜVEN TİMLERİ ARAMIZDA
Vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla geniş güvenlik tedbirleri aldıklarını belirten Kadri Kartal, ?Bayram öncesi ve sonrası halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezleri ve Pazar yerleri ile mağaza ve dükkanların yoğun olarak bulunduğu ana arterler resmi ve sivil ekipler marifetiyle kontrol altında tutulacak. Mobese ile daha dikkatli takip yapılacak. Yaya devriyelere ağırlık verilecek ve güven timleri aramızda olacaktır? dedi.
 
YILDIRIM EKİPLER MEZARLIKLARI KONTROL EDECEK
Kartal konuşmasını şöyle sürdürdü; ?Gar ve terminal gibi ulaşım yerlerinde yolcu kapasitesi artacağından, belirtilen mahaller devriye ekiplerince takviye edilecek, bu yerler ile şehirlerarası yollarda gerekli güvenlik ve trafik tedbirleri alınacaktır. Bayram ziyaretleri nedeni ile otobüs - minibüs durakları, tren istasyonlarında oluşacak yoğunluk dikkate alınarak bu gibi yerlerdeki kontroller artırılacaktır. Mezarlıkların bayram öncesi ve süresince yoğun olarak ziyaret edileceği göz önünde bulundurularak, Polis Merkezi Amirliği Ekipleri ve Yıldırım ekipler mezarlıklar çevresini kontrol edecek?
 
HUZUR VE SÜKUN BOZULMAYACAK
?Sivil ekipler ile güven timleri vatandaşlarımızın içinde olacaktır. Bayram süresince umuma açık, istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek olayların önlenmesi veya taşkınlık suretiyle vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozucu davranışların men edilmesi amacıyla bu tür yerlerde yapılacak denetimler sıklaştırılacaktır. Ayrıca vatandaşlarımızın ihbar, istek ve şikayetlerini anında iletebilmeleri için 155?i aramalarını rica ediyoruz? ifadelerini kullandı.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama