Bayrama kavuşma mutluluğunu yaşadık

Bayrama kavuşma mutluluğunu yaşadık

Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı bayramın 2. günü il binasında bir araya gelerek bayramlaştı. İl Başkanı Faruk Vurgun, Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Hakk`a bizleri bir kez daha Ramazan bayramına ulaştırdığı için ne kadar şükretse

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun; bir mesaj yayınlayarak, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını kutladı. Bizler aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız. Acımızda aynı ağıdı yakar, sevincimizde aynı türküyü söyleriz. Ramazan bayramı bu sevincin, bu coşkunun, bu beraberliğin en büyük delilidir. Bu kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. Ramazan Bayramı’nın İslam âleminin ortak sevinci olduğunu hatırlatan Vurgun: “Bu mübarek ayda Rabbimizin sonsuz nimetlerinin bir kez daha farkına vardık. Oruç’un sabrını, iftarın şükrünü yaşadık. Şimdi hepimiz bayrama kavuşmanın sevinci içindeyiz” diye konuştu.

SÖMÜRGECİ ANLAYIŞI KINIYORUZ 

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun mesajını şu sözlerle tamamladı: “Maalesef nereden canhıraş bir feryat yükseliyorsa orası bir İslam ülkesi. Nerede kesif bir duman varsa orası bir İslam ülkesi. Nerede kan ve gözyaşı akıyorsa orası bir İslam ülkesi. Bu bayram yüreklerimiz Gazzeli, Libyalı, Suriyeli, doğu Türkistanlı, açlıktan ölen Afrikalı çocukların hüznüyle buruk. Sevinçlerimiz yarım, coşkularımız eksik.  Oysa bu dünyada herkese yetecek kadar yerde var, nimet de var. Sorun hakkı değil gücü üstün tutan küresel sistemdir. Sorun batının sömürgeci anlayışıdır”

ADALETLİ BİR DÜNYA

“Oysa adil bir dünyayı kurmak mümkün. Bunun için yapılması gereken birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir. Bizi biz yapan değerlere daha sıkı bağlanmaktır. Gücümüzü birbirimize karşı değil, birbirimizin yardımı için kullanmaktır. Daha adil bir dünya için yapılması gereken ilk şey İslam Birliği’ni kurmaktır. Biz yeryüzünde tek bir mazlum kalmayana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, huzur, sağlık ve refah dolu bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı