Bayram zehir oldu

Bayram zehir oldu

Kızılırmak Nehri`nin Bahşılı ilçesi mevkisinde balık tutarken suya düşen Haydar Çolak boğularak yaşamını yitirdi. Sivil Savunma ekiplerinin ırmaktan çıkardığı Çolak, götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HERKES SEFERBER OLDU

Adalet Bakanlığında memur olarak çalışan Haydar Çolak (22), Bayram tatilini geçirmek için Kırıkkale`ye geldi. Yakınları ile Kızılırmak Nehri kenarında balık tutan Çolak, ayağının kayması sonucu suya düştü. Yüzme bilmeyen Haydar Çolak, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri, düştüğü yerden 4 kilometre sonra su yüzüne çıkan Çolak`ı kurtarmak için seferber oldu.

İP GERİLDİ

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Güngör Şener, suda sürüklenen Çolak`ın kurtarılması için  polis, itfaiye ve vatandaşların yardımıyla ırmak üzerinde bulunan demir köprünün iki ayağına ip gerdirdi.Haydar Çolak, temin edilen bot yardımıyla vatandaşlar tarafından sudan çıkarılarak, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çolak, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Acı haberi hastanede alan Çolak`ın eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama