Bayram hediyesi oldu

Bayram hediyesi oldu

Kırıkkalespor`un Kastamonu deplasmanından üç puanla dönmesi adeta bayram sevinci oldu. Teknik Patron Harun Aydoslu, futbolcularının önce kendisine inanmasını ve 90 dakika verilen mücadelenin ardında bu başarını geldiğini söyledi.

MORALLER ÜST SEVİYEDE

Teknik Direktör Harun Aydoslu, takımının inandığı an gruplarında yenemeyeceği takım bulunmadığını söyledi. Aydoslu ?Morallerimiz bu galibiyet ile üst düzeye çıktı. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bizim için çok önemli olan 2 maçı 3 puanla geçtik. Ligde de iyi bir konuma geldik. Bayramdan sonra da Elazığ ile içerde oynayacağız. Eğer o maçı da alırsak, play-off için iddialı konuma geleceğiz. Bu takım inandığı taktirde çok iyi işler başarır. Ben hep söylüyorum. Genç ve tecrübesiz bir ekibiz ama çok değerli oyunculara sahibiz. Aynı zamanda yıllardır aynı takımda oynamış olmaları da bir avantaj. Tek eksiğimiz tecrübe. Bu da zamanla olacak bir şey. Ben inanıyorum ki ilerleyen haftalarda çok iyi yerlere geleceğiz?

 

EKSİKLİKLER ÜZÜYOR

Aydoslu ?Oyuncularımı kutluyorum. Antrenmanda çalıştığımız taktikleri sahaya yüzde 90?nını yansıttılar. Son bölümlerde daha da fark atardık. Bizi üzen Maksud ve Ramazan?ın sarı kart cezasına girmesidir. Birde önümüzdeki hafta bayram nedeni ile federasyonun bir kararı var. Bugün çalışmalara başlayacağız. Antrenmanımız Cumartesi gününe kadarda çalışacağız. Bayramın 3. gün toplanacağız? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ