Bayram gelmiş bizim neyimize

Bayram gelmiş bizim neyimize

Vali Ali Kolat ve beraberindeki Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Jandarma Astsubay Çavuş Sadık Güllü?nün annesi Zeynep Güllü ise bay

KIRIKKALE?DE BULUNAN ŞEHİT AİLELERİ,  HER YIL OLDUĞU GİBİ YİNE, KURBAN BAYRAMINI YİNE ŞEHİT OLAN OĞULLARININ HASRETİ İLE GEÇİRECEK

TERÖR SORUNU BİTECEK

Şehitler için dua okunmasının ardından, şehit kabirlerine karanfil bırakan Vali Kolat ve beraberindekiler, burada bulunan şehit yakınları ile sohbet ederek, sorunlarını dinlediler.

Vali Kolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlerin bu ülkenin huzur ve güvenliği için canlarını feda ettiğini belirterek, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü, bu konunun sona erdirilmesi için ciddi çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti. Kolat konuşmasının devamında, ?Terör sorunu çözülecektir. Ciddi çalışmalar, ciddi operasyonlar oluyor. Terörü bitirmeye kararlı bir devletimiz ve silahlı kuvvetlerimiz var. Bu acıları bir daha yaşamak istemiyoruz. Bundan sonra güven ve huzur içinde birlik ve beraberlik içerisinde olmak en büyük arzumuz? dedi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehit yakınları yaşanan son olayların son bulmasını ve Türkiye?nin artık terör belasından kurtulması gerektiğini söyledi. 23 Temmuz 2011 tarihinde Mardin`in Ömerli ilçesi yakınlarında pusuya düşürülerek şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Sadık Güllü`nün mezarını ziyaret eden babası Mehmet, Annesi Zeynep ile 17 Ağustos 2011 tarihinde Hakkari Çukurca`da şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Nazır Elitok`un babası Sami, annesi Nadiye, eşi Tuğba, 9 aylık çocuğu Göktuğ ile yakınları, ellerinde Kuran ile dua ederken göz yaşı döktüler.

ŞEHİTLERİN MAKAMI YÜCEDİR

Şehit yakınları ve vatandaşlar yaptıkları açıklamada ?Çocuklarımızı da şehitlik ziyaretine getirdik. Şimdiden onlarda şehitlik mertebesinin önemini ve anlamını anlamaları için bizle birlikte aziz şehitlerimize dua ediyoruz. Her Müslüman son nefesini şehit olarak vermek ister. Çünkü ahirette makamı çok yücedir? dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ