Bayram öncesi trafik yoğunluğuna önlem

Bayram öncesi trafik yoğunluğuna önlem

KALABALIK BİR HEYETLE KARAYOLLARINI GEZDİLER

Bayram öncesi trafik yoğunluğuna önlem

44 ilin bağlantısını sağlayan ilimizin bayram önceleri yaşadığı yoğunluğu azaltmak ve trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla bir dizi önlemler alındı.

KALABALIK BİR HEYETLE KARAYOLLARINI GEZDİLER

Terminal Kavşağında inşaatı süren Köprülü Kavşak çalışması sebebiyle bugünlerde bile bölgede artan trafik yoğunluğu iyiden iyiye hissedilirken yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yoğunluğun krize dönüşmemesi için yetkililer tedbir almaya başladılar. İlimizden geçen anayollarda yapılan çalışmaları ve alınan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü, Karayolları İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesinin ilgili müdürlükleri görevlilerden bilgi aldılar.

TERMİNAL KAVŞAĞINA ÇÖZÜM ARANDI

Başta Terminal Kavşağı ve Hayvan Pazarı gibi trafiğin aktif olduğu bölgelerde çıkabilecek sorunlar göz önüne alınarak, ilgili çalışmaların yapılması için talimatlar verildiği incelemede Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, belediyenin ilgili birim müdürlerini yapılacaklar konusunda uyardı. Bayram trafiğinde hem ilimizden geçişlerin rahat ve güvenilir olabilmesi için hem de vatandaşlarımızın kurban alışverişini rahatlıkla yapabilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürülmesi talimatını veren Saygılı, çalışanların motivasyonunu artırmak için bu tür ziyaretleri sıklaştıracaklarını bildirdi. Ayrıca Terminal Kavşağında inceleme yapılırken kavşağın bayram öncesinde trafik akışını hızlandırmak için çözüm yolu düşünüldü.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü