Bayraktaroğlu, şehit ailelerine yemek verdi

Bayraktaroğlu, şehit ailelerine yemek verdi

Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu Şehit ve Gazi aileleri ile yemekli toplantı yaptı. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, şehitliğin önemli bir mertebe olduğunu söyledi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Garnizon Komutanı tarafından Askeri Gazinoda düzenlenen toplantıya; AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kaan Köksal, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Adalet Komisyanu Başkanı Burhanettin Öksüm,  Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, İl Müftüsü Bekir Gerek, Akparti İl Başkan Yardımcıları Yaşar Çavuşoğlu ve Osman Hasgül, Askeri Erkan, Şehit ve Gazi Aileleri katıldılar.

ONUR TİMSALLERİMİZSİNİZ

Düzenlenen toplantıda Garnizon Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu yaptığı konuşmada:

?Kırıkkale Garnizonunda siz Şehit ve Gazi yakınları ile her ortamda beraber olmak bizleri son derece gururlandırmaktadır. Ben ve silah arkadaşlarım; sizlerin duygu ve düşüncelerini en iyi şekilde anladığımızı düşünmekteyiz. Bu nedenle sizlere manevi anlamda destek olmak, üzüntülerinizi ve sevinçlerinizi paylaşmak bizleri onurlandırmaktadır. Düzenlediğimiz toplantı vesilesi ile Bütün Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyorum?dedi.

YÖNETMELİK HAKKINDA BİLGİ

Milletvekili Oğuz Kaan Köksal,  12 Temmuz 2012 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren yasa, 11 Aralık 2012 tarihinde Şehit ailelerine sağlanan ikinci iş hakkı yönetmeliği, 14 Aralık 2012 tarihinde yayınlanan Şehit Gazi Çocuklarının Polis kolejlerine girişlerindeki yönetmelikler hakkında bilgilendirdi. Düzenlenen toplantıda İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından Tüm Şehitlerimiz için kuran-ı kerim okunarak dua edildi. Toplantıyı düzenleyen ve katılan protokol üyelerine teşekkür eden Şehit ve Gazi aileleri tarafından şehitlik ziyareti düzenlendi. Şehitlik ziyaretinde Atatepe Camii Din görevlisi Yüksel Yiğitel tarafından Kuran-ı Kerim ve okundu ve dua edildi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü