Bayraktan evinin Rızkını kazanıyor

Bayraktan evinin  Rızkını kazanıyor

Kırıkkale’de yaşayan 62 yaşındaki Ali Bulduk ekmeğini bayrak satarak kazanıyor. Sokaklarda seyyar olarak gezen Bulduk, ebatına göre 50 liradan başlayan fiyatlara sattığı bayraklardan kazandığı para ile evini geçindiriyor

HER İŞ YERİNE ve EVLERE LAZIM

Aslen Sivaslı Kırıkkale’nin Yeni Mahalle Semtinde eşi ile birlikte yaşayan Ali Bulduk “Her iş yerine her eve lazım” dediği Türk Bayrağı satarak evinin geçimini sağlıyor. Yıllardır bu işi severek yaptığını söyleyen Ali Bulduk sabahtan itibaren omuzuna yüklediği kırmızı beyaz ayyıldızlı Türk bayraklarını cadde cadde sokak sokak gezerek satmaya çalışıyor. Özellikli iş yeri sahiplerinin ilgi gösterdiği bayraklardan kimi zaman 5-6 tane Milli Bayram ve özel günlerde daha çok sattığını söyleyen Ali Bulduk yaklaşık 20 yıldan bu yana evinin geçimini bu şekilde sağladığını söylüyor.

SOKAKTA RENK RENK GÖRÜNTÜ

Türkiye’nin her yerinde kehdisi gibi Türk Bayrağı satarak evinin geçimini sağlayanların olduğunu söyleyen Ali Bulduk bayrakları toptan fiyata imalathanelerden aldıklarını ve sokaklarda ihtiyaç duyan iş yerlerine ve ev sahiplerine sattıklarını söyledi. Sabahtan itibaren kırmızı beyaz bayraklarla sokaklara çıktığını anlatan Ali Bulduk bazı insanların ihtiyacı olmadığı halde Milli hassasiyetinin ağır basması ve bayrağa duyduğu sevginin hatırına satın alarak evine götürdüğünü söyledi. Akşama kadar 10-15 bazende hiç satış yapmadan eve gittiğini anlatan Bulduk 5 çocuğunu da bayrak satarak büyütüp iş güç sahibi yatığını şimdi ise eşi ile birlikte yaşadıklarını belirtti.

   

  



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı