Bayrağa uzanan eler kırılır

Bayrağa uzanan eler kırılır

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Lice'de İkinci Hava Üst Komutanlığı bahçesindeki Türk bayrağının indirilmesine büyük tepki gösterdi. Göçer, gazetemize yaptığı özel açıklamada, Türk Bayrağını indirenlerin ellerinin kırılacağını söyledi. Göçer,

NEFRETLE KINIYORUZ

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Diyarbakır`da 2. Hava Kuvvet Komutanlığı`ndaki Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili gazetemize açıklama yaptı. Göçer, Türk bayrağının indirilmesi AK Parti hükümetinin 2009 yılında başlattığı açılım sürecinin bir sonucu olduğunu söyledi. Göçer bu saldırının Türk milletini derinden üzdüğünü ve yaraladığını belirterek, hükümetin en kısa zamanda bu saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasında ki karanlık güçleri ortaya çıkarması gerektiğini bildirdi. Göçer, Yüce Türk Ulusunun sembolü, her zerresi şehit kanıyla bezenmiş bağımsızlığımızın işareti Türk Bayrağına, hiç bir değerden nasibini almamış bir şahıs tarafından saldırıda bulunulmasını nefretle kınadıklarını ifade etti.

 

SALDIRGANLAR BULUNMALIDIR

Saldırganın bulunup cezalandırılması gerektiğini belirten Göçer, Türkiye ve millet üzerinde oynanan oyunların artık son bulması gerektiğini bildirdi. Türk milletinin sabrının hiçbir zaman sınanmaması gerektiğini belirten Göçer, yapılan yanlışların artık son noktaya geldiğini ve hükümetin bu konuda artık yapıcı adımlar atması gerektiğini kaydetti. Göçer açıklamasının devamında, “Türk bayrağını indiren bir hareketi asla ve asla kabul edemeyiz. O bayrak hepimizin ortak paydasıdır. O bayrağın kırmızı renginde dedelerimizin kanı vardır. Bayrağın indirilmesine tahammül edemeyiz. Şehitlerimizin kanıyla süslenen Al yıldızlı bayrağımızı, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve milletimizi sonsuza ve sonsuza dek korumak bizlerin asli görevidir. Kimse bizim, büyük ulusumuzun sabrını test edemez” dedi.



turan
10.06.2014 14:13:11
hadi ordan çizgi filim kahramanı sende.....ara sıra çıkıp ahkam kesmekle il başkanlığı yapılmaz.ihale peşinde koşarken dikkat et,bu sözlerini yedirirler.sende afiyetle yersin.yeter ki ihale sende kalsın.MHP kim sen kim.tam tezat ,, merkezden seni koruyanların Allah cezasını verecek inşallah.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ