Bayırbucak yalnız kalmayacak

Bayırbucak yalnız kalmayacak

79 BİN TL NAKDİ YARDIM...

Bayırbucak yalnız kalmayacak

Bayırbucak Türkmenleri için Kırıkkale´de bazı STK´ların da desteklediği ve yaklaşık bir ay süren yardım kampanyasında 79 bin lira nakdi 3 Tır dolusu gıda ve eşya ancak toplanabildi. Yardım tırları dün düzenlenen törenle yola çıktı.

79 BİN TL NAKDİ YARDIM

Kırıkkale Belediyesi,  Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği tarafından Bayırbucak Türkmenleri için Hüseyin Kâhya Parkı´nda kurulan yardım çadırında toplanan gıda ve diğer eşyaların bulunduğu 3 tır düzenlenen törenle dualar eşliğinde uğurlandı. Ayrıca törende nakdi olarak toplanan 79 bin 520 TL çekte, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından İHH yetkilisi İsmail Kösal´a teslim edildi.

TOPLAMDA 7 TIR YARDIM

Bayırbucak´ta yaşayan Türkmenler için geçtiğimiz aylarda böyle bir kampanya düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Rabbimin emri olan ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması için buradayız. Gönüllü teşekküllerle bir araya gelerek yardım kampanyası düzenledik. Bu kampanyalar bitmeyecek bu kampanyalar devam edecek. Bu kampanyamızın yola çıkması için buradayız, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu millet hakkı tutup kaldırmış, her zaman mazlumun ve ihtiyaç sahibinin yanında olan bir millettir. İnşallah bu yardımlarımız her geçen gün artarak devam edecektir? ifadesinde bulundu.

MUTLULUĞU YAŞIYORUZ

Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği adına konuşma yapan Osman Akça, ?Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği olarak Bayırbucak Türkmen´i kardeşlerimiz için düzenlediğimiz yardım kampanyamızı sonuçlandırmış bulunuyoruz. Bugün bizler, Un, battaniye ve bebe bisküvisinden oluşan 3 tır malzemeyi mazlum Türkmen kardeşlerimize göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz.?

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

?Kampanyamız kapsamında ayrıca 2 tır dolusu yardım malzemesi temin edebilecek miktar olan 79 bin 520 TL nakit para ise bölgedeki ihtiyaca yönelik kullanılması için İHH İnsanî Yardım Vakfı temsilcisine teslim edildi. Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği üyesi kuruluşlar, yani Geylani Hizmet Vakfı, Kırıkkale İlim Marifet Ahlak Vakfı, Rahmeteli Gıda Bankası, İkra Vakfı, Zehra Eğitim ve Kültür Vakfı, Hayrat Vakfı, Dostlar Derneği, Gülzar-ı Mualla Vakfı, Dolunay Derneği, Seher Derneği ve İHH İnsani Yardım Vakfı olarak bizler; yardım kampanyamıza izin vererek, maddi-manevi yardımlarını esirgemeyen Vali Ali Kolat´a, belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek maddi-manevi çok büyük destek veren ve organizasyonda yerini alan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı beyefendiye, çadırımıza kadar gelerek desteklerini sunan Kırıkkale´mizin değerli milletvekillerine, isimlerini burada ayrı ayrı sayamayacağımız, kampanyamıza destek veren tüm kurum, kuruluş ve işadamlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü