Baştuğ, Genel Merkezin gözde il başkanı oldu

Baştuğ, Genel Merkezin gözde il başkanı oldu

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ FAZLA

Baştuğ, Genel Merkezin gözde il başkanı oldu

MHP Ankara İl Başkanı hemşerimiz Turgay Baştuğ, atandığı günden bu yana performansı ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Düzenlediği etkinliklerle başarılı çalışmalara imza atan Baştuğ, geçtiğimiz hafta sonunda yapılan İl İstişare Kurulu Toplantısında binlerce partiliyi bir araya getirdi.

ETKİNLİĞE BİNLERCE PARTİLİ KATILDI

Ankara il Başkanlığına atanan ve Kırıkkale´nin göğsünü kabartan MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Ankara´da gerçekleştirdiği etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kırıkkale´de ülkü ocakları il başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı ve MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği yapan ve son olarak MHP Ankara İl Başkanlığı görevine atanan Turgay Baştuğ, Ankara´da gerçekleştirdiği etkinliklerle de Kırıkkale´nin gururu olmaya devam ediyor. Hafta sonunda Ankara´da gerçekleştirilen Danışma Meclisi Toplantısında binlerce partiliyi bir araya getiren hemşerimiz Turgay Baştuğ, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Danışma Meclisi Toplantısına MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ FAZLA

Konuşmasında, Türkiye´nin birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacının olduğunu ifade eden Baştuğ, ?Ülkücüler olarak Liderimiz Devlet Bahçeli´nin etrafında kenetlendik. Birlik ve beraberlik ruhuyla hain planlara geçit vermedik, vermeyeceğiz. Birileri de gitti ipini kimin tuttuğunu herkesin bildiği partilerini kurdular. Buradan o İP´sizlere ve ardına taktıklarına sesleniyorum. FETÖ alçağına umut olanın Türk milletinin gönlünde yeri yoktur. Sizlerin bir ucunu tuttuğunuz İP´in diğer ucunun ihanete yansıdığının, FETÖ´ye can suyu vermeye amaçladığının bu millet farkındadır? dedi. Baştuğ Afrin Operasyonuna da değinerek, "Kim ne söylerse söylesin Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadelede kararlılığını sürdürmelidir. Ankara´nın güvenliğinin Afrin´deki terör yuvalarının dağıtılmasından geçtiğini kimse aklından çıkarmamalıdır. Bir tek Afrin´de yetmez, nerede bir terörist varsa bulunup imha edilmelidir" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız