Başsavcıya `hayırlı olsun` ziyareti

Başsavcıya `hayırlı olsun` ziyareti

Kırıkkale İşçi Emeklileri Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Kırıkkale?ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz?ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

HOŞ GELDİNİZ
Ziyarette İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ?Kırıkkale haklına hizmet etmek amacıyla ilimize gelen her memur bizlerin misafiri ve başımızın tacıdır. Bulunduğu ve ekmek yediği bölgeye hizmet edenlere bizlerin desteği tamdır. İşçi Emeklileri Derneği olarak Başsavcımıza 40 bini geçen emeklilerimiz ile yardım yapmak boynumuzun borcudur. Şehre katkı sağlayıp hayırlı ve huzurlu şeklide yaşamamız için çaba göstereceğine inancımızın tam olduğu Başsavcımıza şehrimize hoş geldiniz diyoruz? şeklinde konuştu.
 
BİRLİKTE HAREKET
Başsavcı Musa Durmaz ise ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, ?Şehirde esnafı, eşrafı, memuru, emeklisi ile birlikte hareket edildiğinde huzur olur. Bu nedenle tüm Kırıkkale halkını kucaklıyor ve hizmetlerinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz? dedi. Başsavcı Durmaz, ziyarete katılan İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyelerine en kısa zamanda iadeyi ziyaret gerçekleştireceğini kaydetti.
           


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ