Basketbolda Periyot üstünlüğü

Basketbolda Periyot üstünlüğü

ÜNLÜ, SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Basketbolda Periyot üstünlüğü

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol müsabakaları sona erdi. Son derece renkli maçların oynandığı müsabakalarda Gözde Periyot Koleji ipi göğüsleyen takım oldu.

10 OKULDAN 120 SPORCU KATILDI

Genç Erkekler (A) Basketbol müsabakalarına 10 Okul ve 120 sporcunun katıldı 22 Şubat ? 01 Mart 2016 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı.

GÖZDE PERİYOT KOLEJİ BİRİNCİ

Müsabakalar sonunda Gözdesen Periyot Koleji birinci olurken, ikinci Yıldırım Beyazı Anadolu Lisesi, üçüncü Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, dördüncü Osman Gazi Anadolu Lisesi oldu.

ÜNLÜ, SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı Okul Sporları kapsamında yapılan basketbol müsabakaların da sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim. Bu müsabakanın tek şampiyonu yok. İki takımda harika bir performans sergiledi, birinci olan takımımız guruplarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum dedi. Basketbol sporunun faydalarına değinen Ünlü, sportif becerileri ve koordinasyonları geliştirmede basketbol sporunun büyük faydası vardır. Kemik ve kas yapıları güçlendirerek sürat, çeviklik, kuvvet ve esneklik özelliklerini geliştirir. Aynı zamanda takım olarak çalışmayı ve oynamayı öğrenmemizi sağlar? dedi.

KULÜPLERARASI MÜSABAKALARA DAVET

Ünlü, konuşmasının devamında, ?15-19 Mart 2016 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan Kulüpler arası Genç Kızlar Grup müsabakalarına tüm basketbol severler davetlidir. Emeği geçen Okul Sporları İl Temsilcisine Basketbol İl Temsilcisine, müsabakalara katılan okullara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline, Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi. Müsabakalarda şampiyon olarak ilimizi guruplarda temsil edecek olan takımımıza başarılar dilerim? Diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ