Basketbolcular potaları salladı

Basketbolcular potaları salladı

OKUL SPORLARI BASKETBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI BASKETBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Basketbolcular potaları salladı

Okul Sporları 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Kız/Erkekler (B) Basketbol müsabakaları sona erdi.

6 TAKIM 72 SPORCU KATILDI

17 Ağustos Spor Salonunda yapılan müsabakalara Kızlar ve Erkekler olmak üzere 3 erkek 3 kız takımı ve 72 sporcunun katıldı. Müsabakalarda birbirinden renkli maçlar oynandı.

SPORCULAR ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı açıklamada, ?Okul Sporları kapsamında yapılan basketbol müsabakaların da sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim? dedi. Özdemir, ?Spor derslere asla mani değildir. Şuan ilimizde Fen Lisesi tüm branşlara katılıyor ve Spor Lisesine eş değer bir başarıya sahip. Sizler sürekli ders yaparak kendinizi soyutlamayın. Spor yaparak sosyalleşin. Derslerle birlikte sporda yaparsanız daha başarılı olursunuz. Yarıyıl tatilinde tesislerimizde hepinizi spor yapmaya bekliyorum. Buradan Okul Sporları İl Temsilcisine Basketbol İl Temsilcisine, müsabakalara katılan okullara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline, Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi. Müsabakalarda şampiyon olarak ilimizi guruplarda temsil edecek olan takımımıza başarılar dilerim,? diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ