Basketbol Projesi hızla büyüyor

Basketbol Projesi hızla büyüyor

Kırıkkalegücü Spor Kulübü 40 köy 40 basketbol takımı projesine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kazmaca köyünde beşinci basketbol takımını oluşturan Kırıkkalegücü spor kulübü 6?ıncı takımını Sulakyurt?un İmamoğlu Çeşmesi köyünde oluşturdu.

TOP VE FORMA HEDİYE EDİLDİ.

Kırıkkalegücü spor kulübü yöneticileri, Sulakyurt?un İmamoğlu Çeşmesi köyünde basketbol takımını kurdu. Temin edilen formalarla birlikte 5 adet top hediye edildi. Kırıkkalegücü spor kulübü başkanı Güven Gündüz, okuldan son derece memnun ayrıldıklarını belirterek, projenin hızla devam ettiğini söyledi. Öğrencilerine basketbol antrenörü Güven Gündüz tarafından temel basketbol teknikleri eğitimi verildi.

 

BASKETBOLUN TEMEL BİLGİLERİ ÖĞRETİLİYOR

Bu eğitim sürecinde öğrencilere top tutma, top sürme, turnike gibi çalışmalar yaptırıldı. Çalışmalarda öğrencilerden oldukça memnun olduğu gözlenen kulüp başkanı Güven Gündüz ?Öğrencilerimizi bu şekilde hevesli görmek bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimizi bu şekilde görmek bu proje kapsamında bizleri daha da hevesli kılıyor. Projemiz imkanlar doğrultusunda hızla devam edecektir. Ancak biz destek bekliyoruz? diye konuştu.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ