Basketbol potası olmayan okul, il şampiyonu oldu

Basketbol potası olmayan okul, il şampiyonu oldu

MÜSABAKALAR 5 GÜN SÜRDÜ

Basketbol potası olmayan okul, il şampiyonu oldu

Kırıkkale de 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Basketbol müsabakaları sona ererken, basketbol potası olmayan Şehitler Ortaokulu il şampiyonu olarak takdir topladı.

MÜSABAKALAR 5 GÜN SÜRDÜ

17 Ağustos Spor Salonunda 5 gün süren müsabakalar sonunda Kızlarda Şehitler Ortaokulu, Erkeklerde ise Özel Gözdesen Koleji şampiyon oldu. Müsabakalara 6 erkek ve 6 kız takımından toplam 144 sporcu katıldı.

OKULUN BASKETBOL POTASI YOK

Basketbol potası dahi olmayan Şehitler Ortaokulu, okulun bahçesinde özveriyle sebat ederek çalışan öğrenciler Kırıkkale il birincisi olarak başarılarını taçlandırmışlardır. Şehitler Ortaokulu Basketbol takımı zor geçen maçlarını da kazanmayı başarmışlardır. Turnuva da Şehitler Ortaokulu Özel ABC Ortaokulunu  (47-18) Yıldırım Beyazıt (36-15), Final Ortaokulunu (25-24) ve (28-26) namağlup şampiyon oldular.

SPORA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Şehitler Ortaokulu Müdürü Mehmet Keskin, ?Okul olarak spora büyük önem veriyoruz. Spor tesislerimizin olması ile birlikte, Daha iyi imkânların daha iyi sonuçlar kazandıracağını herkesin bilmesini isteriz. Öğretmen ve Öğrencilerimize imkânlar verildiği takdirde başarılarımız artacaktır? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ