Başkanın ismi kütüphaneye verildi

Başkanın ismi kütüphaneye verildi

Hacılar Kasabasında bulunan Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu´nun kütüphanesine Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu´nun ismi verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yurt genelindeki okullarda olduğu gibi Kırıkkale kent genelindeki okullardaki çalışmalar tamamlandı. İlkokuldan meslek liselerine, anaokullarından ortaokullara rengarenk tasarım ve görünümlere kavuşturulan kütüphaneler, zengin kaynak içerikleri ile öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu tarafından yaptırılan Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu´nda kütüphanenin açılışı ile ilgili program düzenlendi. Kütüphanenin açılışına Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Koyuncu kütüphanelerin çok güzel görünümleriyle, cıvıl cıvıl renklerle duvarların süslenerek öğrencilerin ilgisini çeken mekanlara dönüştüğünü söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise, öğrencilerin daha müreffeh, daha yaşanılabilir ortamlarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını ve kütüphanelerin zenginleştirilmesi için de büyük çaba içerisinde olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından kütüphanenin açılış kurdelesi kesildi. Program Belediye Başkanı Koyuncu ve beraberindekilerin, öğrencilerle birlikte kütüphanedeki kitapların incelenmesinin ardından son buldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız