Başkanın demokrasi anlayışı

Başkanın demokrasi anlayışı

Bahşılı belediyesi hizmet binasının cephe görünümün değiştirilmesi için anket düzenleniyor. İnşaatına başlanan ek katla birlikte Belediye binası yeni bir görünüme kavuşacak. Bişkin ilçe halkının kullanacağı binanın görünümünü de kendilerinin belirlemesini

BELEDİYE HİZMET BİNASININ GÖRÜNÜMÜNÜ ANKETLE BELİRLEYECEK. 
Başkanın demokrasi anlayışı
Bahşılı belediyesi hizmet binasının cephe görünümün değiştirilmesi için anket düzenleniyor. İnşaatına başlanan ek katla birlikte Belediye binası yeni bir görünüme kavuşacak. Bişkin ilçe halkının kullanacağı binanın görünümünü de kendilerinin belirlemesinin en doğal haklarının olduğunu söyledi. 
YARIŞMA DÜZENLENİYOR 
Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, eski binanın üzerinde farklı bir değişim, farklı bir anlayışla tadilata başladıklarını belirterek, dış cephe üzerine ürettikleri projeleri internet veya bizzat belediyeye gelen halka sorarak belirleyeceklerini kaydetti. Bişkin, anketin 23 Nisan`a kadar süreceğini, en çok oyu alan dış cephe görünüşünü dikkate alacaklarını bildirdi. Belediye Başkanının bu düşüncesinin demokrasi anlayışı olarak değerlendirilirken Başkan Bişkin ise binanın ilçe halkı tarafından kullanılacağına göre görünümünü de kendilerinin belirlemesinin en doğal hakları olduğunu söyledi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü