Başkanım, çok çalış!

Başkanım, çok çalış!

ZAFER CADDESİNDEKİ ESNAFLARI ZİYARET EDEN DEMİR´E KOMŞU TAKTİĞİ:

ZAFER CADDESİNDEKİ ESNAFLARI ZİYARET EDEN DEMİR´E KOMŞU TAKTİĞİ:

Başkanım, çok çalış!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Mehmet Demir dün zafer caddesindeki esnafları ziyaret etti. Bir esnaf Demir´e taktik verdi. Esnafın Demir´e çok çalışması gerektiğini söylediği ileri sürüldü.

ESKİ KOMŞULARI KUCAK AÇTI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Mehmet Demir seçim çalışması kapsamında kendisinin de uzun yıllar esnaflık yaptığı ve il başkanlığı süresince zamanının büyük bölümünü geçirdiği Zafer Caddesi ve ara sokaklardaki esnafları ziyaret etti. Caddede her uğradığı esnaftan yoğun ilgi gören Demir eski komşusu olan esnaflarla uzun uzun sohbet etti.

BAŞKANIM ÇOK ÇALIŞMALISIN

Mehmet Demir uğradığı esnaflardan yapacaklarını anlatırken fikirlerini de sordu. Esnafların durumları konusunda yeterince bilgi sahibi olduğunu da belirten Demir uğradığı bir esnafla uzun uzun sohbet etti. Ayaküstü süren sohbette esnaf Demir´e küçük bir de taktik verdi. Demir´e çok çalışması tavsiyesinde bulunan esnaf Demir´i Milletvekili olarak görmek istediklerini de iletti.

KESKİNLİLERDEN DESTEK VAR

Milletvekili adayı Mehmet Demir´in dünkü ziyaretine Yüksek İhtisas Hastanesi eski Başhekimi Dr. Osman Acar da katıldı. Kendisi Keskin nüfusuna kayıtlı olan Osman Acar Mehmet Demir´in il başkanlığı döneminde ve sonraki dönemlerde de vekil aday adayı olmuş ancak aday olamamıştı. Osman Acar Demir ile birlikte dünkü ziyaretlere katıldı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı