Başkana Evet sözü verdiler

Başkana Evet sözü verdiler

ÇAYKARA´YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkana Evet sözü verdiler

Keskin ilçesine bağlı köy muhtarları İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara´yı ziyaret etti. Muhtarlar hem köyleriyle ilgili sorunları aktardı hem de referandum konusunda fikir alışverişinde bulundular. Muhtarlar istikrarın sürmesi, güçlü Türkiye için Evet oyu kullanacaklarını söylediler.

ÇAYKARA´YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kırıkkale´nin Keskin ilçesine bağlı köy muhtarları İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara´yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Köylerinin sorunlarını aktaran muhtarlar özellikle yol ve su konusunda sıkıntılı olduklarını söylediler. Muhtarlar İl Genel Meclisinin bu konuda köylerle yakından ilgilendiğini belirterek İl Genel Meclis Başkanı Çaykara´ya teşekkür ettiler.

?EVET? DİYECEKLERİNİ AÇIKLADILAR

İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara´yı makamında ziyaret eden muhtarlar ayrıca referandum konusunda da fikir alışverişinde bulundular. Köy muhtarları istikrarın sürmesi, güçlü Türkiye´nin yoluna devam etmesi için oylarının evet olduğunu belirttiler. İl Genel Meclis Başkanı Çaykara´ya bu konuda söz veren muhtarlar köylerinde İl Genel Meclisinin girişimiyle yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını da ifade ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız