BAŞKAN UÇA´DAN VALİ SEZER´E FORMA

BAŞKAN UÇA´DAN VALİ SEZER´E FORMA

3.lig 4. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği forma netlik kazandı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´i makamında ziyaret etti. Ziyarette bir taraftan Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un 3.lig 4. Grupta 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği yeni formaları tanıtan Kulüp Başkanı Uça, diğer taraftan Vali Sezer´e 71 sırt numaralı ve isminin yazılı olduğu kırmızı-lacivertli formayı hediye etti. Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un maçlarda giyeceği formanın sırt bölümünde ise Çeşnigir kanyonunun logosunun bulunduğu gözlendi.

Takıma desteklerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Veli Uça, sezon hazırlıkları hakkında da Vali Sezer´e bilgi verdi. Sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirten Başkan Uça “İyi bir hazırlık devresi geçiriyoruz. Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda takımımıza yeni transferler yaptık. Şehrimizin adına yakışır bir mücadele için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda Kırıkkale´nin tek yumruk olarak yanımızda olması her şeyden önemli. Bu bağlamda her kesimin desteğini bekliyoruz” dedi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ