BAŞKAN TÜRKYILMAZ YAHŞİHAN İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN TÜRKYILMAZ YAHŞİHAN İÇİN ÇALIŞIYOR

Göreve geldiği günden bugüne kadar hizmet odaklı çalışmalarına ara vermeden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçelerinde 2 parkın açılışını gerçekleştirdi.

7/24 Yahşihan için çalışan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gece gündüz demeden çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yahşihan ilçesinde görev yapan her Belediye Başkanına bir park yapacağının sözünü veren Başkan Osman Türkyılmaz, söz verdiği gibi Erenler Mahallesi Gazi İsmail Erkoç Parkı ve Bayraktepe Mahallesi Şefik Güneşer Parkı'nı hizmete açtı.

Başkan Türkyılmaz, Doğanlık Mahallesi'nde yapılması planlanan Hazım Kutay Parkı'nı ise en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarının müjdesini  verdi.

Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın böyle güzel parklara ihtiyacı olduğunu hissedip park yapabilmek çok güzel bir şey. Aynı zamanda çocukların mutluluğunu görünce mutlu oluyoruz. Allah izin verirse her mahallemize büyük parklar yapacağız. Yahşihanlı hemşehrilerim her şeyin en iyisini hak ediyor."

Şefik Güneşer Parkı'nın içine yapılan mahalle fırınında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kollarını sıvayarak pide ve melemen yaptı.

Sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan etkinlikte eldivenlerini takarak tezgâhın başına geçen Türkyılmaz, pideyi elleri ile açtıktan sonra park içine yapılan fırında yaptığı pide ve melemeni pişirdi.

Pişen pideyi Yahşihanlılara ikram eden Türkyılmaz, “ Kırıkkale’de bir ilk gerçekleştiriyoruz. 10 tane mahallemizde fırınlar yapacağız. Buradaki amacımız köy hayatını özlemiş vatandaşlarımızın ekmek yapabilmeleri için, pide ve yemeklerini pişirebilmeleri için hazırlamış olduğumuz bir fırın. Ekonomik olarak odunla pişiyor, herhangi bir tüp gaz, doğalgaz yok. Eski usul ateşi yakıyorlar, ısıtıyorlar ve istedikleri zaman, istedikleri yemekleri pişirmek için hazırlamış olduğumuz fırının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ