BAŞKAN SAYGILI'DAN HEMŞEHRİLERİNE ÇAĞRI

BAŞKAN SAYGILI

İllere göre haftalık vaka sayısı oranlarında yine turuncu renkte yüksek riskli bölgede yer aldığına dikkat çeken Başkan Mehmet Saygılı, bu nedenle bazı kısıtlamaların devam edecek olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kendi sosyal medya hesabından Kırıkkale'nin koronavirüs tablosunu değerlendirdi. Belediye Başkanı Saygılı "Değerli Hemşehrilerim, Risk dururumuz “Turuncu!” (Yüksek Riskli). Bu nedenle bir takım kısıtlamalara şehrimizin devam edecek olmasına üzülüyorum. Kurallara hep birlikte daha fazla dikkat etmeliyiz ki; Sokağa çıkma yasağı tamamen kalksın, esnafımız sürekli açık olsun, çocuklarımız tekrar sınıflarını doldursunlar" ifadesini kullandı.

Başkan Saygılı "Yeni normalleşmenin detayları; ilgili bakanlıklardan gelecek olan genelgelerin ele alınacağı İl Hıfzıssıha kurumumuzda yapacağımız toplantı sonrası Kırıkkale Valiliğimizce duyurulacak.  Lütfen bir birimize Covid-19 mücadelesinde daha fazla destek olalım, özellikle virüsün bulaşacağı ve bulaştırılacağı ortamlardan uzak duralım. Maskemizi takalım, dışarıda bulunduğumuz sürece mesafemizi koruyalım. Moralimizi bozmayalım, evde, işte, alışverişte kurallara dikkat ederek şehrimizi Türkiye haritamızda Mavi renge dönüştürelim inşallah" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ