Başkan Saygılı, şampiyon sporcumuzu tebrik etti

Başkan Saygılı, şampiyon sporcumuzu tebrik etti

İstanbul'da yapılan Türkiye Salon Atletizm yarışmalarında Yıldız kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Kırıkkale Spor Lisesi 11'nci sınıf öğrencisi Semra Karaslan ve okul yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret etti.

YARDIMA HAZIRIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başarılı sporcumuz Semra Karaslan’ı makamında tebrik ederek, hediyesini takdim etti. Kırıkkale Spor Lisesi okul öğrencisi Semra Karaslan, 15-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında Kolombiya’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde etti. Yapılan ziyarette Kırıkkale Spor Lisesi Okul Müdürü İbrahim Tarım ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya Kırıkkale Spor Lisesi formasını hediye etti.

MUTLU OLDUK

Başkan Mehmet Saygılı yapılan ziyarette bir konuşma gerçekleştirerek, “Gençlerimizin özellikle spor konusunda başarılı olmaları bizi çok mutlu ediyor. İnşallah başarılarının devamı olur. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yapılacak müsabakalarda genç kızımıza başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ