BAŞKAN SAYGILI OTOBÜS ALIMI İLE İLGİLİ GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMADA BULUNDU

BAŞKAN SAYGILI OTOBÜS ALIMI İLE İLGİLİ GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMADA BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde sitemiz tarafından duyurulan ‘Kırıkkale Belediyesi’nden Otobüs Müjdesi’ haberine Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer’den saygısızca açıklama geldi.

BİZ KENDİMİZİ BİLİYORUZ

Üç, beş kendini bilmez kişiler diye sözlerine başlayan Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer’in açıklamasını aynen yayınlıyoruz, ‘Geçmiş günlerde basında olan belediye otobüsü gelmesi ile alakalı üç beş kendini bilmez kişilerin yalan yanlış açıklamalarından sonra oda başkanımız 27/04/2021 tarihinde belediye başkanımızla görüşme neticesinde böyle bir konunun olmadığını bildirmiştir. Siz değerli esnafımıza hayırlı işler dilerim’ dedi.

OLMADI BAŞKAN

Minibüsçüler Başkanı olsa bile şehrin seçilmiş Başkanına bu denli bir açıklamanın yakışmadığını bildirir ve yapılan saygısızca açıklamalar üzerine ise pusulagazetesi.net olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayglılı ile konu hakkında tekrar görüşüne başvurduk.

HALKTAN GELEN TALEPLERİ GÖZARDI EDEMEYİZ

Görüşmemiz neticesinde Başkan Saygılı, ‘Dün olduğu gibi bugünde minibüscü esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Bizler esnafımızın her zaman yanındayız. Ama bizlerde Kırıkkale halkından gelen talepleri göz ardı edemeyiz’ dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ