Başkan Saygılı “Kadınlarımızı Destekleyeceğiz”

Başkan Saygılı “Kadınlarımızı Destekleyeceğiz”

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları tarafından, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katılan Kırıkkaleli hanımlara hitap eden Saygılı “Başımızın tacı olan kadınlarımızı her platformda destekleyeceğiz” ifadesini kulland

KADINLARIMIZ İLE ONUR DUYUYORUZ

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları, kadınlara yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Son olarakta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle Kırıkkaleli hanımları dertlerini, tasalarını bir kenara atmaları ve eğelenmeleri için düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi. Düzenlenen etkinliğe kadınlar yoğun ilgi gösterirken programa konuk olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Hayatımızın her alanında varlıklarını hissettiğimiz kadınlarımız ile büyük onur duyuyoruz” ifadesini kullandı.

DERTLERİNİZDEN TASALARINIZDAN UZAKLAŞMANIZI İSTEDİK

Kırıkkale Belediyesi olarak kadınların kişisel gelişimlerine, hayatın içine katılmalarına büyük önem verdiklerini, bu nedenle Mahalle Konaklarında bir dizi kurslar düzenleyerek kadınların gelişimlerine katkıda bulunduklarını belirten Başkan Saygılı “Kadınlarımız bizlerin baş tacı, her zaman onların yanındayız. Her ne kadar evlerin reisi erkekler olarak gözükse de asıl evlerin reisi hanımlarımızdır. Bu gün onların dertlerinden, tasalarından uzaklaşmaları, gönüllerince bir gün geçirmeleri için böyle bir eğlence düzenledik. Faaliyetlerimizin sayısını yıl içerisinde daha da artıracağız” ifadesini kullandı.

 9 MAHALLE KANAĞI DAHA İLAVE EDİOYRUZ

Kırıkkale’de ki mahalle konaklarından çok güzel dönüşümler aldıklarını, yapılan ürünlerin satışının gerçekleştiğini duyduklarını, hatta yurt dışına da siparişler alındığını belirten Başkan Saygılı ‘’Mahalle konaklarımızın sayısını artırıyor ve  9 adet daha mahalle konağı için ihaleye çıkıyoruz. Buralar kadınlarımızın yeri olacak, sadece kurs yeri değil, kendilerini geliştirdikleri, sosyalleştikleri yerler olacak. Tekraren başımızın tacı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutluyor, her gününüzün dünya kadınlar günü gibi olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKINIMIZIN DESTEĞİNDEN MUTLU OLUYORUZ

Kırıkkale Belediyesince düzenlenen etkinlikte, Mahalle Konaklarında eğitim veren usta öğreticilere başarı belgeleri verildi. Başkan Saygılı daha sonra etkinliğe katlan bayanlara çiçek verdi. Etkinliğe karılan bayanlar  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya kendilerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederken, düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür ettiler. Bayanlar yöresel sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlenirken, aynı zamanda değişik kamu kurumları da aralarda bilgilendirici faaliyetlerde bulundular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız