BAŞKAN KÖSTEKLİ, ŞOFÖR ESNAFINA MUAFİYET İSTEDİ

BAŞKAN KÖSTEKLİ, ŞOFÖR ESNAFINA MUAFİYET İSTEDİ

KESOB Başkanı Süleyman Köstekli, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sürecinde çalışamayan şoför esnafının araçları için zorunlu trafik sigortası ve araç muayene ücreti muafiyeti talep etti.

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Süleyman Köstekli,  yazılı açıklamasında, söz konusu kesime bu dönemde kolaylık sağlanması çağrısında bulundu. Esnafın araçları için zorunlu trafik sigortası ve araç muayene ücreti muafiyeti isteyen Köstekli, "Başta okul servisleri olmak üzere sabit giderlerini ödeyemeyen araçlara herhangi bir yaptırım uygulanmamalı" ifadesini kullandı.

Köstekli, ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren tüm esnafın müşteri kapasitesinin azaldığına ve gelirinin düştüğüne dikkati çekerek, şoför esnafının, muayene ücretleri, araç sigortası, vergisi, Bağ-Kur ödemelerini yapmakta güçlük çektiğini belirtti. Köstekli, "Her yıl yeniden değerlendirme oranında gelen zamla nakit ödenen muayene ücretleriyle zorunlu trafik sigortaları esnafımızın belini büküyor" değerlendirmesinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ