BAŞKAN KORKUT, ADSM’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN KORKUT, ADSM’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut beraberindeki heyet ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) ve İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, bilgiler aldı.

Ağız ve Diş Sağlığı hizmet kalitesinin artırılması, etkin ve verimli çalışmaların yürütülmesi ile koruyucu ve tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmet planlaması amacıyla yerinde değerlendirmeler yapmak amacıyla Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut ve beraberindeki heyet, binanın fiziki durumu, işleyişi, merkezde verilen hizmetler ile doktor kapasitesi hakkında incelemelerde bulundu. ADSM Başhekimi Dt. Abdullah Üçer 2021 yılı plan ve programları hakkında bilgi verdi. 

Daire Başkanı Korkut ile beraberindeki heyet daha sonra İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş ve müdürlüğü yöneticileri ile ADSM idarecileriyle bir süre değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Korkut, pandemi öncesinde olduğu gibi pandemi süresi ve sonrasında hizmetlerin aksamaması adına yerinde değerlendirme yaptıklarını, işleyişlerin durumu hakkında bilgi almak için ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Ağırtaş, daire başkanlığının verimli çalışmalar yaptığını söyleyerek ziyaretleri nedeniyle başta Ağız ve Diş Sağlığı Dairesi Başkanı Doç. Dr. Emre Korkut olmak üzere tüm heyete teşekkür etti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ