Başkan Bildik: “Vatandaşlarımızın yanındayız”

Başkan Bildik: “Vatandaşlarımızın yanındayız”

Yaşanan sel felaketinde vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Sulakyurt Belediyesi, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine ekipman ve personel desteğinde bulundu.

Sağanak yağışın etkisi altında kalan Sinop, Bartın ve Kastamonu'yu sel vurdu. Yaşanan sel felaketinde vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Sulakyurt Belediyesi, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine ekipman ve personel desteğinde bulundu.

 

Sinop, Bartın ve Kastamonu'yu sel vurdu. Çok sayıda evi su bastı, araçlarda büyük hasar meydana geldi. Yüzlerce eve elektrik verilemedi. Hava desteğiyle yürütülen tahliye çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler, sel felaketinin yaşandığı bölgeye ulaşmak için gece saatlerinde yola çıktı. Belirli bir süre sonra olay yerine intikal eden ekipler, vatandaşlara yardımcı olmak için sahada çalışmalarını sergiledi.

 

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, "Kastamonu Bozkurt İlçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Valimiz Yunus Sezer’in talimatı ile İlçe Kaymakamımız Mehmet Yasin Erkan’ın talimatlarıyla başkanlığımızın koordinesinde Sulakyurt Belediyemize ait 1 itfaiye ve 3 personelimiz saat 01.00 itibari ile yardım amaçlı yola çıkmıştır. Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerine yer verildi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız