BAŞKAN ARİF ERDAL İKTİDARA VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN ARİF ERDAL İKTİDARA VERDİ VERİŞTİRDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, vatandaşın iktidardan ümidini kestiğini söyleyerek, “Bu durumdan kurtulmak istiyorsak ne yapacağız? Yeniden Milli Görüş´e, Yeniden Refah'a sarılmalıyız” dedi. 

YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ´E SARILMALIYIZ 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, Bahşılı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’ne katılımların olduğunu söyledi. Bahşılı İlçe Başkanı Mehmet Özgen Zengin ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan İl Başkanı Erdal, ülkenin iyi yönetilmediğini, ülke meselelerinin kar yumağı gibi büyüdüğünü, iktidarın çözüm üretmek yerine görmemezlikten geldiğini söyledi. Halkın iktidardan ümidini kestiğini dile getiren Başkan Erdal, “Bu durumdan kurtulmak istiyorsak ne yapacağız? Yeniden Milli Görüş´e, Yeniden Refah'a sarılmalıyız” diye konuştu. 

VATANDAŞ YILLARCA BAŞKA PARTİLERE YÖNLENDİRİLDİ 

Vatandaşların yıllarca başka partilere yönlendirildiğini belirten Başkan Erdal şu ifadelere yer verdi; 

"Yıllarca Erbakan hocamıza da aynısı yapılmıştı. Sağcıysan Adalet Partisi´ne, solcuysan CHP'ye git, sağcıysan ANAP´a, solcuysan SHP'ye git, solcuysan, muhalifsen CHP'ye, sağcıysan AK Parti'ye git. Şimdi de yeni dönemde bu taraf Cumhur İttifakı, iktidardan memnunsan buraya git, bu tarafta da Millet İttifakı, memnun değilsen buraya git. Biz diyoruz ki kardeşim ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu iki tarafın da birbirinden temel konularda bir farkı yok ki. Siz neden bunların ikisini ha bire çıkartıp duruyorsunuz? Neye dayanarak söylüyorum; Bakınız borç faiz ekonomisini uyguluyor değil mi mevcut iktidar?

Aldıkları borçları, ödedikleri faizleri söyledim. Borç faiz ekonomisini eleştiriyorsun diğer taraftan Sayın Kılıçdaroğlu çözüm olarak ne diyor? Ben 500 milyar dolar daha borç getireceğim, finans getireceğim diyor. Ne ile gelecek bunlar? Tahville gelecek, borçlanarak gelecek. Bir trilyon dolar olan borç olacak 1 buçuk trilyon dolar. Ben daha çok borç bulacağım diyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sayın İmamoğlu yüzde 10,7 ile dolar borçlanıyor. O da o borcun faizini belediye hizmetlerine yaptığı zamlarla İstanbul halkına ödetiyor. Masadakilerden bir genel başkan diyor ki efendim bunu ben çözerim. Nasıl çözeceksin diyorlar, ben bunlardan çok daha hızlı, kolay ve düşük faizle borç bulurum.  Canlı yayında kendi ifadeleri bu. Zaten borç ve faizci olduğu ekonomiden sorumlu devlet bakanı olduğu dönemde belli. Ne yaptın da, ne yapacaksın geldiğin zaman. 

Ekonomiden sorumlu devlet bakanı olduğu dönemde Türkiye'nin, devletin yıllık ortalama faiz ödemesi 35 milyar dolar. Şu anda 17-18-20 milyar dolar seviyesinde. Şimdi daha iyi. Sizin ekonomiden sorumlu devlet bakanı olduğunuz dönemde daha çok faiz ödedik. Sayın Akşener geçtiğimiz günlerde İYİ Parti iktidarında nakitsiz toplum projesini hayata geçireceğiz, nakit para ortadan kalkacak diyor. Bu dış güçlerin, küreselcilerin projesi. Neden bütün değerli varlıklar, bütün paralar dünya üzerinde bizim sistemimizde olsun, bir düğmeye basarak istediğimiz kişinin, şirketin, ülkenin elini kolunu bağlayalım, ekmek, su dahi alamayacak noktaya getirelim. Maksatları bu. Yeniden Refah Partisi olarak Milli Görüş´ün maddi ve manevi kalkınma hamlelerini hayata geçireceğiz. Bu aziz milleti maddi ve manevi sıkıntılarından İnşallah Milli Görüş olarak, Yeniden Refah olarak biz kurtaracağız" dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız