Başkan, Yenimahalle sakinlerini dinledi

Başkan, Yenimahalle sakinlerini dinledi

BAŞKAN HER GÜN BAŞKA BİR MAHALLEDE

Başkan, Yenimahalle sakinlerini dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı önceki gün Teravih namazını Yenimahalle Barbaros Camiinde kıldı. Saygılı Namaz sonrasında Camiinin karşısındaki Plevne Kıraathanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

BAŞKAN HER GÜN BAŞKA BİR MAHALLEDE

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ramazan dolayısıyla teravih namazını her gün değişik mahalledeki bir camide kılıyor. Namaz sonrası ise mahalledeki bir kıraathane veya çay ocağında mahalle sakinleriyle bir araya geliyor Belediye Başkanı Mehmet Saygılı önceki gün teravih namazını Yenimahalle Barbaros camiinde kıldı. Beraberinde Başkan yardımcısı Çakır Yıldırım ile birlikte camiye gelen Saygılı cemaatle namazını eda ettikten sonra cami cemaati ile ayaküstü sohbet etti. Vatandaşlara hayırlı Ramazan dileğinde bulundu.

KAHVEHANEDE ÇAY İÇİP SOHBETE KATILDI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile Başkan yardımcısı Çakır Yıldırım daha sonra caddede bulunan Mesut´un Yeri Plevne Kıraathanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Başkan Saygılı mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Saygılı Belediye olarak öncelikle günlük hizmetler konusunda son derece titiz davrandıklarını söyledi. Özellikle Ramazan ayı dolayısıyla cadde ve sokaklara bırakılan çöplerin günlük alındığını belirtti. Saygılı son yağışla birlikte tüm özellikle temizlik işleri müdürlüğünün insanüstü bir gayretle ciddi bir hasarın oluşmamasını sağladıklarını kaydetti. Saygılı vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız