Başkan uyandı!

Başkan uyandı!

DÖRT GÜNDEN BU YANA YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE UYUTULUYORDU

DÖRT GÜNDEN BU YANA YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE UYUTULUYORDU

Başkan uyandı!

Geçtiğimiz Perşembe günü sabah makamında aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde uyutularak tedavisi süren Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin uyandı. Şahin eşi ve oğluyla kısa süre konuştu.

MAKAMINDA RAHATSIZLANMIŞTI

Deliceye Bağlı Çerikli Kasabasının genç Belediye Başkanı Nuh Şahin geçtiğimiz Perşembe günü sabah saatlerinde makamda oturduğu sırada rahatsızlanarak önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine buradan da KÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Önce kalp krizi geçirdiği sanılan, ancak yapılan tetkiklerinde beyninde ödem oluştuğu saptanmış yoğun bakımda uyutularak tedavisine başlanmıştı.

SEVİNDİRİCİ HABER DÜN SABAH GELDİ

Nuh Şahin beyninde ödem oluştuğu için yoğun bakım ünitesinde uyutulurken ailesi, yakınları ve sevenleri de hastaneye akın etti. Kırıkkale Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve bürokratlar sık sık durumu hakkında bilgi edinirken hastanede 4 gündür merak ve endişe ile bekleyen eşi, oğlu ve yakınları sevindirici haberi dün sabah aldı. 4 gündür uyutulan Şahin eşi ve oğluyla görüştürüldü. Belediye Başkanı Şahin´in durumunun iyiye gittiği bildirildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü