Başkan Saygılı, kimsesizlerin öz evlatları gibi

Başkan Saygılı, kimsesizlerin öz evlatları gibi

KIRIKKALE BELEDİYESİ ENGELLİLERİN VE KİMSESİZLERİN YÜZÜNÜ BU BAYRAMDA DA GÜLDÜRDÜ

KIRIKKALE BELEDİYESİ ENGELLİLERİN VE KİMSESİZLERİN YÜZÜNÜ BU BAYRAMDA DA GÜLDÜRDÜ

Başkan Saygılı, kimsesizlerin öz evlatları gibi

Kırıkkale Belediyesi, engelli ve bakıma muhtaç olan vatandaşlara her bayram olduğu gibi bu bayramda da temizlik hizmeti veriyor. Kimsesiz vatandaşların evlerin giden Kırıkkale Belediyesi ekipleri, vatandaşların ev temizliğini ve kişisel temizliğini yaparak kimsesizlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

SOSYAL KONSEYİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASI

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey ekipleri, her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da engelli ve bakıma muhtaç olan vatandaşların evini temizlemeye devam ediyor. Bakıma muhtaç olan vatandaşlar önceden tespit edilip daha sonra ekipler tarafından evlerinin temizliği ve kişisel bakımları yapılıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise ev ziyaretleri yaparak kimsesiz vatandaşların taleplerini dinliyor.

ENGELLİLERİN VE KİMSESİZLERİN BAKIMI YAPILIYOR

Yaşlı ve bakıma muhtaç olan ailelere her daim bizzat evlerinde hizmet edeceklerini belirten Başkan Saygılı, "Yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere bayram öncesi belediyemiz ekipleri evlerini temizledi. Belediye olarak kentimizde yaşayan yaşlı, bakıma muhtaç ailelerimize destek veriyoruz. Özveriyle çalışma yapan ekiplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÖZ EVLATLARIMIZ GİBİ

Belediye ekiplerine teşekkür eden 80 yaşındaki Hatun Çağlar, "Bu evde yalnız yaşıyorum. Bana sahip çıktıkları için belediyeye teşekkür ediyorum. Başkanımız sağ olsun, benim gibi hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara sahip çıkıyor. Bizlere yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Memnuniyetini dile getiren 79 yaşındaki Menduha Demirel ise "Bize öz evlatlarımız gibi hizmet ediyorlar" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü