Başkan Saygılı ekmek zammının önüne geçti

Başkan Saygılı ekmek zammının önüne geçti

ZAMLI SATANLAR YANDI

Başkan Saygılı ekmek zammının önüne geçti

2019 yılında ekmeğe zam yapılıp yapılmaması konusunda çıkan söylentilere son noktayı koyan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ekmeğe zam yapılmayacağını ifade ederek ekmeğin 1 liranın üzerinde satılmayacağını söyledi.

ZAMLI SATANLAR YANDI

Kırıkkale´de fırın işletmecileri tarafından taş fırın ekmeği olarak tabir edilen ekmeğe, sütlü ekmek adı altında yapılan zamma Başkan Saygılı müdahale etti. Kırıkkale Valiliği, Ticaret Odası ve Kırıkkale Belediyesi tarafından daha önce alınan kararla, belirlenen fiyatların geçerli olduğu ifade edildi.

ADI NE OLURSA OLSUN EKMEK AYNI FİYAT

Taş fırın ekmeği olarak tabir edilen ekmeğe bazı fırıncılar tarafından sütlü ekmek adı altında yapılan zamma müdahale eden Kırıkkale Belediyesi, şehirde 1 liranın üzerinde ekmek satışı yapılmayacağını ekmek fiyatlarıyla ilgili olarak daha önce alınan fiyat kararının geçerli olduğunu belirtti. Zam haberlerinin gelmesi üzerine olaya müdahale eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehirde farklı isimlerle de olsa 1 liranın üzerinde ekmek satışı yapılmayacağının altını çizdi.

1 LİRANIN ÜZERİNDE SATILAMAYACAK

Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı, "1 liranın altında satış yapan işletmeler için ise bu kararın fırıncılar tarafından verilen bir karar oldu. Ancak 1 liranın üzerinde ekmek satışı yapılmayacak. Konu hakkında denetimlerin aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz denetimlerini sürdürmektedir. Konu hakkında oldukça hassas davranıyoruz" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ