Başkan Şahin, güven tazeledi

Başkan Şahin, güven tazeledi

DELEGELERİN GÜVENOYUNU ALDI

Başkan Şahin, güven tazeledi

Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı´nın 10. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste olarak seçime giren mevcut başkan Yüksel Şahin, delegelerinin güvenoyunu alarak tekrar başkanlık görevine seçildi.

DELEGELERİN GÜVENOYUNU ALDI

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu Öğretmenevi Mavi Salonda kitlesel bir üye katılımıyla gerçekleşti. Tek liste ile girilen seçimde, yeni yönetim seçime katılan tüm delegelerin oyunu aldı. Genel Kurula CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yüksel Özbey, Tüm Emekli Sen Şube Başkanı Yüksel Doğan, Alevi Kültür Derneği Şube Başkanı Hüseyin Güney, Ses Çorum Şube Yöneticisi Sibel Alyılmaz Bekmez, BES İl Temsilcisi Muharrem Durakcan, kurumların yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

TARİHİ MÜCADELENİN TARİHİDİR

Şube Başkanı Yüksel Şahin, ?Sizleri Encümen-i Muallimlerden, TÖS´ten, TÖB-DER´den, Eğit Sen´den, Eğitim İş´ten devraldığımız yüz yılı aşkın mücadele geleneği ve coşkusuyla selamlıyorum.? diyerek konuşmasına başlayan Yüksel Şahin, ?Encümeni Muallim´ den TÖS, TÖB-DER´ den devraldığımız bu mücadele bayrağını yere düşürmeyeceğiz. Eğitim Sen tarihi mücadelenin tarihidir? dedi.

TÜRKİYE´NİN AYDINLIK YÜZÜDÜR

Şahin, ?Yeni bir döneme giriyoruz. Her kongre bir bahardır. Yenilenmektir. Yeniden yollara düşmektir. Eğitim Sen Şube kongreleri ihraçlara karşı ortak mücadele çağrısıyla sürüyor. Bu Kongreyi görevden alınan, ihraç edilen, açığa alınan arkadaşlarımıza adıyoruz. Arkadaşlarımız görevine dönene kadar mücadelemiz ve her türlü dayanışmamız devam edecektir. Eğitim Sen Türkiye´nin aydınlık yüzüdür? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü