Başkan hiç boş durmuyor

Başkan hiç boş durmuyor

BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİRİYOR

Başkan hiç boş durmuyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, boş zamanlarının büyük bölümünü yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Çalılıöz Mahallesine giden Saygılı 250. sokaktaki çalışmaları gözden geçirdi görevlilerden bilgi aldı.

BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİRİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, boş zamanlarının büyük bölümünü yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek geçiriyor. Geçtiğimiz gün Çalılıöz Mahallesi 250. sokaktaki su, Kanal ve Kilit Parke çalışmalarını incelemek üzere mahalleye giden Saygılı çalışmaları yerinde gördü ve birim müdürlerinden bilgi aldı. Çalışmaların hızlanması için talimat verdi.

BAĞLARBAŞI MAHALLESİNE GİTTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ardından Belediye Fen İşleri Müdürü ile beraber Bağlarbaşı Mahallesindeki sathi kaplama çalışmasını yerinde inceledi. Burada vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı Saygılı, daha sonra Çalılıöz Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Saygılı asfalt çalışması yapılan Çalılıöz Mahallesinde yapılmış çalışma ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle Sakinleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü