Başkan dediğin vatandaşın yolda kalan aracını da iter

Başkan dediğin vatandaşın yolda kalan aracını da iter

?- NEREYE KADAR İTELİM? - SANAYİYE KADAR BAŞKANIM!?

Başkan dediğin vatandaşın yolda kalan aracını da iter

Seçildiği günden beri sempatik tavırlarıyla Kırıkkale halkının sevgisini kazanan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, her fırsatta halkın arasına karışıp sıcak ve samimi muhabbetlerin başrol oyuncusu oluyor.

BERABERİNDEKİLERLE BİRLİKTE GENCE YARDIM ETTİLER

Bugün de bir ziyaret dönüşü İzmir Caddesinde aracı arıza yapan gencin çaresizliğini gören Başkan Saygılı, beraberindeki Özel Kalem Müdürü Bülent Özkan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Özkan, İl Genel Meclisi Üyesi Selim Aksoy, Belediye Meclis Üyesi İsa Güventürk, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın ve Gazeteci Davut Kayır ile birlikte gence yardım etti.

?- NEREYE KADAR İTELİM? - SANAYİYE KADAR BAŞKANIM!?

Gencin aracını itmeye başlayan Saygılı, bir ara gence, ?Nereye kadar itelim?? sorusunu yöneltti. Gencin, ?Sanayiye kadar Başkanım!? cevabı büyük gülüşmelere yol açtı. Yanındakilerle birlikte bir süre aracı iten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yolun trafiğe açılmasına da katkıda bulundu.

YAPMACIK DEĞİL

Başkanın bu tavrının asla yapmacık olmadığını ifade eden vatandaşlar, ?Biz Belediye Başkanımızı çok iyi tanıyoruz. Eğer o bir işi yapıyorsa samimiyetle yapıyordur. İçinden gelmese böyle bir şeyi de yapmazdı. İşte biz Saygılı´yı bu yüzden seviyor, yeniden başkanımız olarak görmek istiyoruz. Başkan dediğin böyle olur; yeri gelir vatandaşın yolda kalan aracını da iter? şeklinde konuştular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü