Basın, toplumsal ve sosyal gelişmelerde de etkin rol oynar

Basın, toplumsal ve sosyal gelişmelerde de etkin rol oynar

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Tüm çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Çetin, basının toplumsal ve sosyal gelişmelerde de etkin

DOĞRU VE ZAMANINDA BİLGİ ÖNEMLİ

Başkan Çetin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin ve devletimizin geçmiş, gün ve gelecek tasavvurunda ve inşasında, toplumun gerçekleri öğrenmesi, yaşadığı çevre ve dünya ile sağlıklı iletişim kurabilmesinde basınımızın ve gazetecilerimizin üstün ve örnek katkısı muhakkaktır. Halkın doğru ve zamanında bilgilendirilmesi, başarıların alkışlanması, sorunların etkin olarak dile getirilip giderilmesi gibi son derece önemli konularda hayati bir misyonu ve sorumluluğu olan basın çalışanları, zaman mefhumu gözetmeksizin, doğru habere ulaşmak ve haberi ulaştırmak için her koşulda ter döken kahramanlardır aslında. Basın çalışanları haber alanındaki katkılarının yanı sıra kamuoyu oluşturma işlevi ile toplumsal ve sosyal gelişmelerde de etkin rol oynar.”

GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

“Kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturarak ve farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân sağlayarak toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirir. Bu önemli sorumlulukları yerine getirirken de meslek etiğini her şeyin üstünde tutar, kişilik haklarına saygılı, doğru, ilkeli, objektif ve aydınlatıcı habercilik anlayışından asla ödün vermez. Toplumumuzun ortak bir ses haline gelmesi amacıyla fedakârca emek harcayan basın mensuplarımızın başarılı ve örnek çalışmalarla Kırıkkale’mizin yükselişine katkıda bulunmaya devam edeceklerine inanıyor, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ