Basın ve fikir işçilerini kutluyorum

Basın ve fikir işçilerini kutluyorum

"GAZETECİLİK, FEDAKÂRLIK VE SORUMLULUK İSTEYEN BİR MESLEK"

Basın ve fikir işçilerini kutluyorum  

Milliyetçi Hareket Partisi  Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, gazetecilerin ve medya kuruluşlarının üstün hizmet anlayışıyla fedakârca çalıştıklarını ifade etti. Kamuoyunun hızlı haber alabilmesi ve halkın aydınlatılmasında basının rolünün büyük ve önemli olduğunu aktaran Baloğlu, mesajında şunları kaydetti:

FEDAKÂRLIK VE SORUMLULUK İSTEYEN BİR MESLEK

?Zaman ve mesai kavramı gözetmeden, her türlü iklim şartlarında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. Gazetecilik fedakârlık ve sorumluluk isteyen önemli bir meslektir. Günümüzde görsel, işitsel ve yazılı basın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplumsallaşma sürecinde etkin bir rol üstlenmiştir. Basın, demokrasinin temel taşlarından birisidir. Demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan gazeteciler, ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına da yardımcı olmaktadır.?

BİR MEKTEP, BİR REHBERDİR

?Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, ?Basın, bir milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teninde basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir´ sözlerinde de ifade ettiği gibi, basın bir milletin doğru yönlendirilmesinde, bilgilendirilmesinde ve hedefine ulaşmasında büyük bir güçtür.?

Bizlere çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, başarılar ve kolaylıklar diliyorum.?



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da