?Basın, milletin müşterek sesidir´

?Basın, milletin müşterek sesidir´

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

?Basın, milletin müşterek sesidir´

21 Ekim Gazeteciler Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, ?Atatürk´ün de dediği gibi, ?Basın, milletin müşterek sesidir.´ Bu kadar onurlu bir işi üstlenen değerli basın çalışanlarımız, milletin müşterek sesi olma vasfını hiçbir zaman kaybetmemelidir? dedi.

TOPLUMU YÖNLENDİREN MESLEK

Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında: "Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak gördüğümüz basın ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, ?Basın, milletin müşterek sesidir´ ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Bu yüzden gazetecilik mesleği toplumu doğru bilgilendirme, sorumluluk ve davranış oluşturma bakımından etkin ve etkili bir meslektir.?

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

?Mesleklerini yerine getirirken insanımızın gözü ve kulağı olan idarecilere ufuklarına ufuk katma noktasına hatırlatıcı, bilgilendirici ve araştırıcı katkılar sunan medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir ediyorum. Gazetecilik mesleği toplumu doğru bilgilendirme, sorumluluk ve davranış oluşturma bakımından etkin ve etkili bir meslektir.  Zor koşullar altında halkımıza bilgi alışverişi sağlayan değerli basın çalışanlarının, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı´nı tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum? dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ