Basın çalışanları zor şartlarda görev yapıyor

Basın çalışanları zor şartlarda görev yapıyor

ENGELLİLERİN HER ZAMAN YANINDASINIZ

Basın çalışanları zor şartlarda görev yapıyor

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç, basın çalışanlarının zor şartlarda önemli görevler üslendiğini söyledi. Erkoç ?Basın çalışanları her türlü takdire layık? dedi.

DEVLET VE MİLLET ARASINDAKİ KÖPRÜ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç ve dernek üyeleri, daha önceden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından açılışı yapılan ?Engelsiz Kafe? de Kırıkkale´de faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Gazeteciliğin önemli bir meslek olduğuna vurgu yapan Erkoç, ?Milletimizin ve devletimizin geçmiş, gün ve gelecek tasavvurunda ve inşasında, toplumun gerçekleri öğrenmesi, yaşadığı çevre ve dünya ile sağlıklı iletişim kurabilmesinde basınımızın ve gazetecilerimizin üstün ve örnek katkısı muhakkaktır? dedi.

HER KOŞULDA TER DÖKEN GİZLİ KAHRAMAN

Bütün gazetecilerin gününü kutlayan Erkoç, ?Halkın doğru ve zamanında bilgilendirilmesi, başarıların alkışlanması, sorunların etkin olarak dile getirilip giderilmesi gibi son derece önemli konularda hayati bir misyonu ve sorumluluğu olan basın çalışanları, zaman mefhumu gözetmeksizin, doğru habere ulaşmak ve haberi ulaştırmak için her koşulda ter döken kahramanlardır aslında. Tarafsız, özgür, aydınlatıcı, yol gösterici işleviyle ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal kalkınmanın gelişmesinin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. Basın sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirmesinin şartı, basın özgürlüğünün sağlanması ve korunmasıdır.?

ENGELLİLERİN HER ZAMAN YANINDASINIZ

?Basın tarafsız, doğru bir görev anlayışıyla toplumu bilgilendirme, toplumu gözetme sorumluluğu vardır. Bu sorumluluk ve yaklaşım, toplumun hasmımıza olan güvenini devamlı kılacağı ve basınımızın itibarını daha yukarılara taşıyacağı aşikârdır. Kaleme almış olduğunuz yazılarla her zaman engellilerin yanında ve bizlere her zaman sağlamış olduğunuz destekten dolayı sizlere sonsuz teşekkür ederim? dedi.

HABER: Arzu Kayır



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ