Basın Bayramını kutladılar

Basın Bayramını kutladılar

İL İDARECİLERİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Basın Bayramını kutladılar

İl idarecileri ve sivil toplum kuruluşları 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI

?Günümüzde ilerleyen teknolojiyle birlikte iletişim araçlarıyla gücü ve etkinliği her geçen gün artan, haber verme, bilgilendirme, eğlendirme ve kültürel değerlere sahip çıkma, Kamuoyu oluşturma gibi birçok işleve sahip olan Basın yayın kuruluşlarının Kırıkkale´mizde ve ülkemizde ayrı bir yeri vardır. Bu çerçevede basında sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908 tarihinin gazetecilik açısından bir milat, bir dönüm noktası olduğu inancındayım. Bu düşüncelerle, 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basında Sansürün Kaldırılışının 107. yıl dönümünü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın temsilcilerini saygıyla anıyor, gece-gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.?  

İL EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR

?Kamuoyunun haber alma özgürlüğü adına, her ortam ve sorumluluk duygusu içinde görevlerini yerine getiren, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı´nı kutlar, başarılarının devamını dilerim.?

TİCARET BORSASI BAŞKANI HARUN SÜMER

?Basından Sansürün Kaldırılışının 107. yıl dönümü ile ilgili olarak siz basın Mensubu Arkadaşlarım ve Kardeşlerimin öz verili çalışmalarından dolayı tebrik ederim.?

TEMAD KIRIKKALE İL BAŞKANI YUSUF ERDOĞAN

?Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Türk Basınında sansürün kaldırılışının yıldönümünü olan bugünde,  tüm basın mensuplarımızın ?24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı´nı kutluyoruz. Gazetecilik gibi kutsal bir görevi yerine getiren fedakâr kardeşlerimizi tebrik etmek ve emeklerini almalarını diliyoruz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ?Basın, Milletin Müşterek Sesidir? ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ