Başhekime hayırlı olsun ziyareti

Başhekime hayırlı  olsun ziyareti

Bir süre önce Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliğine atanan Dr. Fatma Sönmez´e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

NEZAKET ZİYARETİ

Keskin İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Harun Bahçepınar ile beraberinde okulun Sağlık Hizmetleri Alan Şefi ve Meslek Dersleri öğretmeni Mustafa Arı Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Fatma Sönmez´i ziyaret etti. Okul Müdürü Bahçepınar, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Başhekim olarak göreve başlayan Sönmez´e hayırlık olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

 

TEORİK BİLGİ İÇİN

Bahçepınar, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi diğer sağlık işletmelerinin öğrencilerin teorik bilgilerinin yanı sıra mesleki becerilerinin daha da üst seviyelere yükselmesine katkı sağladıklarını söyledi.

 

Başhekim Dr. Fatma Sönmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Öğrenciler bizim geleceğimiz. Onları ellerinden tutarak geleceğe hazırlamamız gerekir.? dedi.

 

HER ZAMAN YARDIM SÖZÜ

Başhekim Sönmez, öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlama yönünde her zaman yardımcı olmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABER: Arzu Kayır 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ