Başbakanlı muhteşem düğün!

Başbakanlı muhteşem düğün!

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR´İN OĞLU ŞERAFETTİN DEMİR CANARSLAN ÇİFTİNİN BİRİCİK KIZI KÜBRA İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR´İN OĞLU ŞERAFETTİN DEMİR CANARSLAN ÇİFTİNİN BİRİCİK KIZI KÜBRA İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Başbakanlı muhteşem düğün!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ve Selbi Demir çiftinin oğlu hâkim Şerafettin ile Hüsniye-Adem Canarslan´ın kızı Kübra Başbakan Binali Yıldırım´ın katıldığı muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Beyaz Saray Düğün Salonundaki törene başta protokol üyeleri olmak üzere, siyasetçiler, iş adamları, esnaf ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı   

AİLELERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ile Selbi Demir´in oğulları Şerafettin Demir ile Hüsniye-Adem Canarslan çiftinin kızları Kübra Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen ve Başbakan Binali Yıldırım´ın şahitliğini yaptığı düğün töreniyle dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çift davetlilerle birlikte geç vakte kadar eğlendi.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM ŞAHİT OLDU

Başbakan Binali Yıldırım´ın şahit olduğu Kübra-Şerafettin çiftinin kıyıldığı nikâh törenine; Başbakan Binali Yıldırım, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, il yöneticileri, ilçe belediye başkanları, AK Parti il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

GECENİN GEÇ SAATİNE KADAR MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Kübra-Şerafettin çiftini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Gelin Kübra ile Damat Şerafettin, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

ÇOCUKLARI İÇİN FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADILAR

Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Milletvekili Demir, ?Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler. Başbakanımız Binali Yıldırım´da bizleri kırmayıp bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Başbakanımız Binali Yıldırım ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim? ifadesinde bulundu.

YILDIRIM AİLE CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Kübra-Şerafettin çiftinin nikâh şahitliğini yapan Başbakan Binali Yıldırım ise nikâh töreninde yaptığı konuşmada, genç çifte mutluluklar dileyerek, aile cüzdanının gelin Kübra´ya taktim etti. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın dört çocuk tavsiyesinde bulunmayı ihmal etmedi.

YILDIRIM VATANDAŞLARLA UZUN UZUN SOHBET ETTİ  

Evliliğin önemli bir adım olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra düğünde bulunanlarla sohbet etti ve davetlilerle yakından ilgilendi. Ankara´ya gitmek için hazırlanman Binali Yıldırım´a düğün salonu çıkışında da büyük bir ilgi vardı. Vatandaşlar Başbakan Yıldırım´la tek tek selamlaştı ve Yıldırım, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Ankara´ya hareket etti.

HABER MERKEZİ



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım