"Başbakan?ın önünde?

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şubesi intibak yasası ile ilgili işçi emeklilerini bilgilendirmeye ve aydınlatmaya devam ediyor. Dün Kızılkanat Kapalı Düğün Salonunda işçi emeklilerine yönelik düzenlenen bilgilendirme seminerinde Kırıkkale Şube

YAZICI BİLGİLENDİRDİ
Kızılkanat Kapalı Düğün Salonunda gerçekleşen seminere yaklaşık 750 emekli katıldı. İlki Kırıkkale?de gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Bartın 21.ve 22. dönem milletvekili aynı zamanda derneğin Hukuk Müşaviri Av. Cafer Fuat Yazıcı katıldı. Yazıcı, emeklilerin intibak yasası hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap verdi. Şube Başkanı Basri Keskin, şuan da amaçlarının yasa çıkmasından sonra kimin ne kadar maaş alacağının değil, yasanın çıkarılmasının önemli olduğunu söyledi.
 
BİZİM İÇİN BÜYÜK BAŞARI
1996 yılında göreve geldikten sonra intibak yasasının gündeme geldiğini söyleyen Keskin, o zamandan bu zamana süre gelen bu yasa taslağını günümüzde somut hale getirdiklerini söyledi. Keskin ?Tüm şube başkanı arkadaşlarımız intibak yasasının bölge milletvekillerine ileterek gündeme sokmayı başardı. Şimdi intibak yasası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın masasında bekliyor. Bu bizim için büyük başarıdır? dedi.
 
FARK EN AZA İNDİRİLECEK
Seminere katılan Av. Yazıcı, katılımcılara ilk olarak İntibak?ın ne anlama geldiğini anlattı. Yazıcı ?İntibak demek, aynı koşullarda emekli olan emeklilerini aldığı maaşlar arasında ki farklılıkları ortadan kaldıran bir sistemdir. İntibak yasasının çıkmasının ardından emeklilerin gelir ve aylıkları arasında ki farklılıklar ortadan kaldırılacak ya da en aza indirilecektir. Milyonlarca emekli arasında ki yaşanan bu maaş farklılıkları kademeli olarak kapatılacaktır? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ