Başbakan kendi partisine baksın

Başbakan kendi partisine baksın

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarına yönelik açıklamalarının yanlış olduğunu söyledi. Ülkücülerin 45 yıldır aynı çizgide, davasına yönelik çalışmalar yaptığını beli

ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE LAF VURDU

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Başbakan’ın son günlerde MHP’ye ve teşkilatına yönelik açıklamalarını eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son günlerde yaptığı konuşmalarda özellikle Ülkücü Harekete ve onun siyasi arenadaki temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldığını belirten Tunçbilek, “Bunun nedeni biz çok iyi biliyor ve anlıyoruz, Başbakan yükselen Milliyetçiliği durdurmak için Ülkücü Harekete saldırarak bunu engellemeye çalışmaktadır. Öncelikle Başbakan İstanbul’un fethinin yıldönümünde Memur-Sen tarafından İstanbul’da düzenlenen programda yaptığı konuşma da “Ben bir kısım genç kardeşlerimi anlamıyorum. Size güvenmeyen, size inanmayan..” diyerek Ülkücü Gençliğe siyaseten yanlış yerde bulunduklarını ifade etmeye çalışmıştır.”

 

NASİHATE İHTİYACIMIZ YOK

“Her şeyden önce hiçbir Ülkücünün Recep Tayyip Erdoğan’ın nasihatine ihtiyacı yoktur. Ülkücüler 45 yıldır dosdoğru bir çizgide ilerlemektedir ve Hak bildikleri yolda karşılarına çıkan ve çıkartılan engelleri birer birer aşarak bugünlere gelmiştir. Başbakan tabi ki Ülkücüleri anlamayacaktır biz zaten ondan böyle bir davranışı beklemiyoruz. Başbakan bu açıklamayı şu nedenden yapma gereği duymuştur: Gençliğin Ülkücü Hareket’e yöneldiğini ve bundan dolayı da siyaseten de Milliyetçi Hareket Partisin de giderek büyüyen ve gelişen bir gençlik yapılanmasının olması Başbakan’ı ürkütmekte ve uykularını kaçırmaktadır. Ey Başbakan sen ne yaparsan yap Gençlik Ülkücü Harekete koşuyor ve Ülkücü Hareket gün geçtikçe büyüyor.”

 

PKK AÇILIMI SONUÇLARI

“2009 Yılında Polis Akademisinde başlattıkları "PKK Açılımı" nı analar ağlamasın diye yaptıklarını söyleyenler şimdi günlerdir Anaların Diyarbakır Belediyesi önünde evlatlarını için ağlamalarını sadece izliyor. Bir Hükümet ancak bu kadar aciz olabilirdi ancak bu kadar işbirlikçi olabilirdi. Son olarak Ankara Üniversitesi Cebeci kampüsünde yaşananlar tam bir skandaldır. Günlerdir Ülkücü öğrenciler derslerine giremiyor, sınavlarına dahi girmeleri Üniversite yönetimince sakıncalı bulunduğu için Tandoğan kampüsünde sınava girmek zorunda kalıyorlardı. Başbakan 3 Haziran 2014’de grup toplantısında yaptığı açıklamada: ”Bir MHP`li nasıl olur da Ankara`da Türk bayrağını yakan bir zihniyetin yanında durabilir?”

 

 

BEBEK KATİLİYLE GÖRÜŞÜYOR

“Başbakan sen İmralı Canisi, bebek katili ve onun cani örgütüyle yürüdüğün yola bak! Otur da Canibaşına verdiğin tavizlere bak! PKK’yı nasıl bir “devlet” haline getirdiğine bak ve son olarak çözüm ortaklarına bak bayrağımızın yanına bayrak çekmek isteyenlere bak, Türk bayrağına sahip çıkıyormuş gibi gözükme biz senin seçtiğin akillerin Türk Bayrağının adı “devlet bayrağı” olsun diyenleri de gayet iyi biliyoruz ve tanıyoruz. Son olarak değineceğimiz konu AKP’de ard arda yaşanan il yönetimlerinin istifasıdır. Recep Tayyip Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisine ve Ülkücü Harekete sataşacağına kendi partisinde kaynayan kazana bakmalı ve teşkilatım da ne oluyor deyip kendine çeki düzen vermelidir.” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız