Başarıya herkes inansın

Başarıya herkes inansın

MKE Kırıkkalespor'un yeni Teknik Direktörü Hüseyin Cengiz, iç ve dış transfer çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını, lig ve Türkiye Kupası maçları için hazırlıklara başlayacaklarını söyledi.

GEÇMİŞİ OLAN KULÜP

Cengiz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “MKE Kırıkkalespor camiasının bize güvenip buraya getirmeleri büyük bir şeref. Herkesin bildiği gibi kulübümüz sıkıntılar yaşıyor. Ancak sıkıntı ne kadar büyük olursa olsun şehir başarı ister. Burası MKE Kırıkkalespor, geçmişi ve mazisi olan bir kulüp. Yani insanlar başarı beklerken, şartları gözetmezler. Bizlerde bunun farkında ve bilincindeyiz.”

14 SPORCUMUZ VAR

“Elimizde şu an mevcut 14 sporcumuz var. Diğer sporcuların hepsi bonservisleri verilmiş, bazıları da serbest olduğu için gitmiş. Bunların içerisinde 94 doğumlu ve civarı yaşta olan gençler var. Bunların ayrılması sıkıntı yaratabilir. Çünkü yerlerine yeni sporcular alınması gerekecek. İlk önceliğimiz iç transferi bitirip, dış transfere yönelmektir”

GEÇ KALMAMALIYIZ

“Kulübün bütçesi dâhilinde alabileceğimiz en iyi oyuncuları almak istiyoruz. Şuan transfer komitemiz görüşmeleri yapıyor. Alınacaklar ve alternatifleri üzerinde çalışmalar yapılıyor. 3 gün içerisinde transferi bitirmek istiyoruz. Zaten bu süreçte geç kalındı. Eylül ayının 11’i veya 14’ünde Türkiye Kupası maçına çıkacağız. En az 1 aylık bir hazırlık dönemi geçirmek gerekiyor. 1 Eylül’de lig başlıyor.”

HERKES İNANMALI

“MKE Kırıkkalespor’u getirebileceğimiz en üst noktaya getirmek için çaba sarf ediyoruz. Hiçbir imkân olmasa bile MKE Kırıkkalespor’un adı bile şampiyonluğa oynamaya yakışır. Rakiplerimiz bizi MKE Kırıkkalespor olarak görüyor. Herkes bizi tanıyor ve biliyor. Gruplar belli oldu ve 3’üncü ligden düşen 2 takım grubumuzda yer aldı. Biz MKE Kırıkkalespor’uz rakip kim olursa olsun, tarihine yakışır bir ruhla ve mücadeleyle sahada olursak, buna başta yönetim, teknik heyet ve taraftarlar da inanırsa, bu sezon istediğimiz başarının önündeki engeller kalkmış olur.”

DESTEK VERECEK

“5 yıl MKE Kırıkkalespor alt yapısında görev aldım. A Takımla da maçlara çıktım. Kırıkkale spor kamuoyunun fedakâr olduğuna inanıyorum.  Şehrimizde bulunan diğer Amatör Küme ekiplerinin de MKE Kırıkkalespor’a her zaman destek vereceklerini biliyorum. Bu güzide kulüplerimizde bulunan yetenekli oyuncularımız var. Onları da kadromuza kazandırmak isteriz. Biz öncelikle şehrin evlatlarıyla görüşeceğiz. Hatta Kırıkkale’de yetişip dışarıda olanlarla da görüştük. Onlarla anlaşma sağlamak üzereyiz. MKE Kırıkkalespor’umuz ve Kırıkkale’miz için hayırlısı olsun”  dedi.



Servet Karayel
13.08.2013 18:44:55
Hüseyin hocam başarılar dilerim.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ